Expositie 2023 1 en 2 april

 

 

Expositie Teken en Schildervereniging "De Vrije Schilders" 2023.

 

Ook wij mogen weer! En dus organiseren wij onze jaarlijkse expositie op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023. Voor het eerst, na 39 jaar, vindt deze plaats in Gemeenschapshuis De Stip in Meersen. Wij nodigen, iedereen die geïnteresseerd is, uit om een groot aantal van onze schilderijen en tekeningen van onze leden te komen bewonderen. Iedere cursist heeft zijn eigen stijl en techniek, waardoor er een gevarieerd aanbod aanwezig zal zijn.

 

De expositie wordt geopend door burgemeester Mirjam Clermonts- Aretz. De muzikale omlijsting is in handen van Laura Janssen die haar stem met gitaar zal ondersteunen. Tijdens de expositie kan er uitleg en informatie over het cursusjaar 2023-2024 gegeven worden. Voor de kinderen is er een tafel ingericht, om hun kunsten te kunnen beoefenen. Er wordt door meerdere cursisten een demonstratie gegeven.

 

De expositie vindt plaats in Gemeenschapshuis de Stip in Meersen, Pastoor Dominicus Hexstraat 10 te Meersen en is geopend op zaterdag 1 april van 17.00 tot 20.00 en zondag 2 april van 11.00 tot 18.00. Namens de leden en het bestuur van "De Vrije Schilders".